Varausohjeet sekä säännöt

 Varaukset tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@polefitfactory.fi

Laita sähköpostiin selkeästi mihin workshopiin haluat osallistua, nimesi, puhelinnumerosi sekä postiosoitteesi.  Ainoastaan maksamalla etukäteen varmistat paikkasi workshopissa. Kun varaus on tehty lähetämme maksuohjeet sähköpostilla kun workshopin minimi osallistujamäärä on täyttynyt tai viimeistään 2 viikkoa ennen workshoppia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja imoittautumiset ovat sitovia. Peruutustapauksissa raha palautetaan 7 päivää ennen workshoppia tehdyissä peruutuksissa. Jos workshop peruuntuu järjestäjän toimesta rahat palautetaan maksajalle.

Workshopit

OonaK workshops 15.12.2018

Hallitseva IPSF Suomenmestari Oona Kivelä saapuu jälleen Pole Fit Factorylle. Lue kuvaukset alta ja ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@polefitfactory.fi

15.00 – 16.15 Spin Pole (tasot 2-4)
Erilaisia comboja ja elementtejä spinnitangolla OonaK:n tyyliin (75min)

16.30 – 17.45 House Of Oona K (tasot 2-4)
Oona Kivelän uusimmat combo sekä kilpailukoreografioista tuttuja elementtejä yhdistettynä hänen kilpailu musiikkiinsa (75 min)

18.00 – 19.15 Flip-it (kaikki tasot myös alkeet)
Tällä tunnilla saat vinkit unelmiesi Fonjin sekä erilaisiin flippeihin tangolla. Workshop sopii myös aloittelevalle tankoilijoille sillä temppuja tehdään avustetusti – just Flip-it! (75min)

Hinta 62€/workshop (PFF jäsen 60€)
kaikki 3 workshoppia 170€ (PFF jäsen 165€)

Kuva Tuula Ylikorpi