fbpx
Skip to content Skip to footer

VOIMA & LIIKKUVUUS

TUNTIKUVAUKSET

Strong Body & Core

 

Strong Body and Core 45min tunnin tarkoitus on kehittää tankoilijalle tärkeitä lihasryhmiä. Keskivartalon hallintaa ja voimaa, lonkankoukistaja lihasten vahvistamista, selkälihasten aktivointia sekä pakaralihasten aktivointia!
Tämä tunti vahvistaa keskivartaloa sekä pienennät loukkaantumisriskiä, kun osaat aktivoida oikeat lihakset, tämä myös helpottaa tekemistä tangolla! Ja olet vahvempi kokonaisuus!

Liikkuvuus & venyttely

 

Venyttelytunti, jolla käydään läpi kaikki suuret lihasryhmät tehden erilaisia pitkäkestoisia sekä aktiivisia liikkuvuusharjoitteita ja venytyksiä. Tunti sopii erityisesti tangolla ja ilma-akrobatiassa tarvittavan liikkuvuuden lisäämiseen. Vaikeusastetta varioidaan asiakkaan kykyjen mukaisesti. Apuna voidaan käyttää joogasta ja pilateksesta tuttuja välineitä tunnin teemasta riippuen.

Kehonhuolto 30min

 

30 minuutin tiivis venyttelytunti. Tunnilla käydään läpi erityisesti tangolla ja akrobatiassa tarvittavien lihasryhmien liikkuvuutta lisääviä liikesarjoja. Tunti sopii kaikille ja liikkeitä varioidaan asiakkaan taitotason mukaan. Voit osallistua mukaan vaikka et koskaan olisi harrastanut akrobatia -lajeja. 

Ilmajooga

 

Ilmajooga on joogaa ja ilma-akrobatiaa ydistettynä lempeään kehonpainoharjoitteluun. Tunnilla tehdään voima ja liikkuvuusharjoitteita kankaita apuna käyttäen.