TUNTIKUVAUKSET

Kehonpaino- harjoittelu

 

Tällä tunnilla saat hien virtaamaan! Kokonaisvaltaista kehonpainoharjoittelua akrobatiavälineillä sekä omalla keholla. Tällä tunnilla et tarvitse tekniikkaosaamista tankotanssista tai ilma-akrobatiasta. Sopii kaikille jotka haluavat haastaa itseään fyysisesti ja hankkia pattia! #sixpack

Flexy
Body

 

Venyttelytunti, jolla käydään läpi kaikki suuret lihasryhmät tehden erilaisia pitkäkestoisia sekä aktiivisia liikkuvuusharjoitteita ja venytyksiä. Tunti sopii erityisesti tangolla ja ilma-akrobatiassa tarvittavan liikkuvuuden lisäämiseen. Vaikeusastetta varioidaan asiakkaan kykyjen mukaisesti. Apuna voidaan käyttää joogasta ja pilateksesta tuttuja välineitä tunnin teemasta riippuen.

Kehonhuolto 30min

 

30 minuutin tiivis venyttelytunti. Tunnilla käydään läpi erityisesti tangolla ja akrobatiassa tarvittavien lihasryhmien liikkuvuutta lisääviä liikesarjoja. Tunti sopii kaikille ja liikkeitä varioidaan asiakkaan taitotason mukaan. Voit osallistua mukaan vaikka et koskaan olisi harrastanut akrobatia -lajeja. 

Ilmajooga

 

Ilmajooga on joogaa ja ilma-akrobatiaa ydistettynä lempeään kehonpainoharjoitteluun. Tunnilla tehdään voima ja liikkuvuusharjoitteita kankaita apuna käyttäen.