fbpx

HALLOWEEN TWERK WORKSHOP

25,0045,00 Hinta sisältää alv.

☠️ HALLOWEEN-WORKSHOPIT ON TÄÄLLÄ! ☠️

Tervetuloa perinteikkään karmiviin Halloween Twerk- workshoppeihin! Janinan ja Sonjan kanssa päästään halloween tunnelmiin lauantaina 30.10. Molemmat tunnit ovat 75min pituisia, jotta jaksaa molemmat. Luvassa kaksi aivan täysin erilaista koreografiaa, joten eikun shoppailemaan paikka molemmilla tunneille! HUOM! Molemmat tunnit järjestetään Titan24 ryhmäliikunta salissa!

💀klo 12:00-13:15 HORROR TWERK 💀

Tule mukaan twerk-tunnille, jossa tanssitaan halloween-tunnelmaisiin biiseihin!
Tunti on tasoltaan avoin, eli sinne ovat tervetulleita kaikentasoiset. Käymme tunnin alussa läpi muutamia tekniikoita ja koostamme lopuksi hyytävän koreografian! Tarvitset mukaasi polvisuojat. Halloween-aiheinen pukeutuminen toivottua!
Workshopin pitää Sonja Pärnänen, joka opettaa Pole Fit Factorylla twerkin viikkotunteja. Sonjalle on tärkeää, että kaikki saavat tulla tanssimaan juuri sellaisena kuin ovat.

 

💀 klo 13:30-14:45 SENSUAL TWERK 💀

Afrikan heimotansseista kotoisin olevassa tanssissa olennaista ovat lantion erilaiset aksentit ja pakaroitten sheikkaus. Tunnin alkuun käydään muutamia perusliikkeitä läpi ja koreossa keskitytään nimensa mukaisesti pehmeisiin liikkeisiin ja musiikin kuunteluun. Tunnin ohjaa iki-ihana Janina Sivonen-Kokko. Innokkaat juhlivat halloweenia jo tänä viikonloppuna, voit siis varata mukaan upeimman asusi ja pehmeät polvisuojat, kenkiä et tarvitse ! 

HINTA (pff jäsenet -10% kassalla koodilla HALLOWEEN)

1 workshop 25€

2 workshoppia 45€

HUOM! Molemmilla workshopeilla paras pukeutuja palkitaan karmivan upeella palkinnolla! 😌👻🧟‍♀️🎃😘
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Product ID: 5692

Lisätiedot

Valitse workshop

Sensual Twerk, Horror Twerk, Molemmat