fbpx

Kirsi Helle – Hammock Flow / Pole Heels Flow

35,0060,00 Hinta sisältää alv.

UPEA Kiki saapuu Pole Fit Factorylle keijuttamaan su 25.7! 😍

Kirsi Helteen intohimona on luova, kaunis ja tulkinnallinen liike ilmassa ja maalla. Koreografioiden kehittely ja musiikin tulkinta liikkeen kautta ovat hänelle tärkeitä elementtejä. Ilma-akrobatiassa ja tankotanssissa häntä kiehtoo lentämisen tunne sekä notkeus ja tekniikka elementtien yhdisteleminen lumoaviksi koreografioiksi.

Kirsi opettaa ja esiintyy eri ilma-akrobatia välineillä ja tangolla. Hän on kisannut taitouinnissa ja tankotanssissa sekä voittanut useita arvokisamitaleja Artistic -kategorioissa. Aiempaa lajitaustaa löytyy myös kiipeilysta, acroyogasta, tanssista ja kamppailulajeista. Koulutukseltaan Kirsi on fysioterapeutti, PT ja ryhmäliikunnanohjaaja.

klo 13:00-14:15
HAMMOCK FLOW – CHOREO

“Hammock Flow” – Choreo workshopissa tehdään sulavaa nykytanssillista flow koreografiaa hammockilla. Pääosassa on tanssillinen liikkeen flow hammockilla lentäen, lattialla pyörien ja musiikkiin eläytyen. Ilma-akrobatian perusteet on hyvä olla hallussa ennen workshoppiin osallistumista. Mukaan voit varata pitkälahkeiset housut ja paidan ja polvisuojat.

klo 14:30-15:45
POLE FLOW – HEELS

“Pole Flow – Heels” workshopissa tehdään sulavaa nykytanssillista flow koreografiaa koroilla. Pääosassa on tanssillinen liikkeen flow tangon ympärillä ja eläytyminen musiikkiin. Tankotanssin perus pyörähdykset on hyvä olla hallussa ennen workshoppiin osallistumista. Mukaan voit varata korkokengät, pitkälahkeiset housut sekä polvisuojat.

Hinta
1 workshop 35€
2 workshoppia 60€
(pff jäsenet -10% kassalla koodilla FLOW)

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Product ID: 5467

Lisätiedot

Valitse workshop

Hammock Flow, Pole Heels, Molemmat