fbpx

LAHJAKOMBO

49,00 Hinta sisältää alv.

Nyt on mahtava paketti tarjolla pukinkonttiin, niin junnuille kuin aikuisille! 🎁 Pakettiin kuuluu Pole Fit Factoryn logolla varustettu heijastavaa kangasta oleva reppussukka sekä turkoosi Camelbak- juomapullo!

Talven pimetessä on hyvä pitää turvallisuudesta huolta ja heittää selkään heijastava reppussukka*. Kassissa on hyvä kantaa vuotamaton turkoosi Camelbak- juomapullo treeneihin, niin ei iske jano kesken tunnin (**juomapullon speksit alla!) Joulun tarjouksena molemmat tuotteet lahjakombona 49€!

* Reppussukan koko 30x40cm
**Juomapullon pillin ja korkin kiinnityskohdat kauttaaltaan erittäin hyvin tiivistetty. Yhdellä kädellä avattavalla, tipattomalla Camelbak New Bite Valve suukappaleella varustettu, useimpiin mukitelineisiin soveltuva juomapullo. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön. 

Suuremman veden virtaaman tarjoava suukappale taittuu kuljetuksen ajaksi suojaan sulkien samalla pullon tiiviiksi. Voidaan käyttää juodessa pystyasennossa, jolloin pullo ei tule näkökentän eteen lisäten ajoturvallisuutta. Sisäosan pilli irrotettavissa, jolloin voidaan käyttää muissakin asennoissa. Suukappale ja pilli vaihdettavissa. Integroitu reilunkokoinen kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa isompikätisillekin. Valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Pullon materiaali iskunkestävää BPA-vapaata Tritania. Helppo puhdistaa käsin tai astiankonepesussa.Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat.
Pulloon vaihdettavissa myös Chute Mag Cap ja Hot Cap korkit. Korkeus 23,5 cm. Pohjan halkaisija 7,5 cm. Paino 170 g.
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

3 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Product ID: 6325