fbpx

Rock the Heels / Emmi Heimola

36,00 Hinta sisältää alv.

🔥UPEA EMMI HEIMOLA JA ROCK THE HEELS- WORKSHOP POLE FIT FACTORYLLÄ LA 16.10 KLO 14:00-16:00🔥
OPETTAJA

Emmi Heimola aka Emmi Hell Heels on helsinkiläinen tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Tanssitunteja Emmi on ohjannut menestyksekkäästi vuodesta 2015 saakka. Emmi on ollut mukana artistien taustatanssijana ja esiintymiskokemusta on kertynyt erilaisista klubitapahtumista, messuista sekä kilpailuista niin esiintyjänä kuin koreografina. Työkokemusta Emmillä on myös muiden esiintyvien artistien ja tanssiryhmien valmentamisesta. Itselleen koulutusta Emmi hakee aktiivisesti käyden tanssitunneilla sekä erilaisissa kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä koulutuksissa. Emmin intohimona on jatkuvasti oman itsensä haastaminen ja kehittäminen.

Tuntien suuri vetovoima syntyy varmasta ammattitaitoisesta opetuksesta, vauhdikkaista koreografioista, rankasta treenistä sekä Emmin valloittavasta persoonasta. Opettajana Emmi on vaativa ja puskee oppilaansa parhaimpiin suorituksiin ottaen huomioon jokaisen tanssijan taitotason ja lähtökohdat. Tunneilla harjoitellaan tekniikoita sekä näyttäviä koreografioita tutustuen musiikkityyliin ja tanssilajille ominaiseen liikekieleen. Tunneilla tehdään myös lihaskuntoa sekä liikkuvuutta lisääviä harjoituksia.

ROCK THE HEELS

Rock The Heels on Emmi Heimolan luoma suosittu tanssitunti, jossa yhdistellään tankotanssia, floorworkia sekä akrobatiaa koroilla. Rock The Heels on Suomen ensimmäinen tankotanssistudiolla tanssittava tunti, jossa soi nimensä mukaisesti ainoastaan synkät sävelet rokista metalliin. Tunnilla otetaan paljon lattiakontakteja, tehdään akrobatian alkeita ja heittäydytään ennakkoluulottomasti voimakkaaseen liikkeeseen. Tuntien aikana kehonhallinta ja liikkuvuus kehittyvät unohtamatta koroissa liikkumisen tekniikkaa ja itsevarmuutta.

Tunnilla harjoitellaan näyttäviä koreografioita vaihtuvin teemoin. Inspiraatiota eeppisiin ja synkkiin koreografioihin ammennetaan elokuvista, kirjoista sekä vanhan kansan tarustoista. Alkulämmittelyssä tehdään lihaskuntoa sekä liikkuvuusharjoituksia. Tekniikkaosuudessa harjoitellaan koreografioissa käytettäviä trickejä. Tunnin vakiovarusteisiin kuuluvat tanssiin soveltuvat polvisuojat sekä platform-kengät.

La 16.10 klo 14:00-16:00
Hinta 36€ / pff jäsenet 31€ (kassalla koodilla ROCK)
www.emmiheimola.com
www.rock-the-heels.com
www.instagram.com/emmihellheels
www.instagram.com/rocktheheels

1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , Product ID: 5626

Lisätiedot

Valitse hintaluokka

Jäsen, Perus