fbpx

TWERK KEVÄTKAUSI 2022

169,00279,00 Hinta sisältää alv.

🍑 TWERK KEVÄTKAUSI 2022 🍑

Tervetuloa sheikkaamaan Janina ja Sonjan kanssa myös kevätkaudelle 2022! Nyt kannattaa olla nopea, sillä Twerk 2 on jo täynnä!

Kirjoita kassalla ”Lisätiedot” kohtaan, mihin tunnille/tunneille ilmoittaudut.  Alta löydät myös hinnaston, tuntien ajankohdat sekä tuntikuvaukset. Kaikki kaudet sisältävät 19 kertaa.

Kurssillaisten on mahdollista päästä esiintymään Pole Fit Factoryn kevätmeininkeihin! 🍑

TWERK 1 / 13.1.-19.5. / torstai klo 18-18.55

(TÄYNNÄ!) TWERK 2 / 13.1.-19.5. / torstai klo 19-19.55

SENSUAL TWERK / 11.1.-17.5. / tiistai klo 18-18.55

1 viikkotunti 169€

2 viikkotuntia 279€

 —

TWERK 1

Tällä kurssilla aloitetaan aivan alkeista! Twerk on liikekieli, jossa hyödynnetään erilaisia lantion liikkeitä joilla saamme pepun heilumaan!
Kurssilla harjoittelemme monipuolisesti twerkin tekniikoita ja koostamme kurssin edetessä tekniikkapainotteisia, helppoja koreografioita. Et tarvitse mitään tanssitaustaa voidaksesi osallistua! Tämä kurssi painottuu enemmän tekniikkaharjoitteluun. Kurssin edetessä tarvitset mukaan polvisuojat.
Opettajana toimii Sonja Pärnänen, joka on opettanut twerkiä Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Sonjalle on tärkeää, että kaikki saavat tulla juuri sellaisena kuin ovat. Kursseilla käymme läpi myös twerkin historiaa. Tervetuloa!

 

TWERK 2 (TÄYNNÄ!)

Tämä kurssi on loistava niille, joilla on jo jonkin verran tanssi/twerk-taustaa! Twerk 2-kurssi painottuu enemmän koreografioihin. Emme kuitenkaan unohda tekniikkaharjoittelua! Jos olet twerkin vasta-alkaja, Twerk 1-kurssi on suositeltavaa käydä samanaikaisesti. Tarvitset kurssille polvisuojat.
Opettajana toimii Sonja Pärnänen, joka on opettanut twerkiä Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Sonjalle on tärkeää, että kaikki saavat tulla juuri sellaisena kuin ovat. Kursseilla käymme läpi myös twerkin historiaa. Tervetuloa!

 

SENSUAL TWERK

Nimensä mukaisesti tunnilla tanssitaan sensual-teemalla, yhdistetään pehmeitä liikkeitä twerk tekniikoihin. Tunti sopii haastetta kaipaavalle aloittelijalle, sekä jo jonkin verran twerkanneelle. Varaa mukaan pehmeät polvisuojat ja liikkumiseen soveltuvat vaatteet.
Afrikan heimotansseista kotoisin olevassa tanssissa olennaista ovat lantion erilaiset aksentit ja pakaroitten sheikkaus, tule mukaan päästämään pakarat valloilleen! Opettajana Janina Sivonen-Kokko.
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle Product ID: 5987

Lisätiedot

VALITSE KURSSI

Sensual Twerk, Twerk 1, Molemmat