fbpx

Twerk syyskausi 2021

119,00379,00 Hinta sisältää alv.

NYT ON TULOSSA TIMANTTINEN SYYSKAUSI; nimittäin ensi syksynä saadaan sheikata kahden tulisen mimmin Janinan & Sonjan kanssa! 🔥Valittavana on kolme eri tuntia, tai vaikka kaikki!! 🤩🍑

TWERK 1  /  12.8.-16.12.2021  /  torstai klo 18:00-18:55 Tällä kurssilla aloitetaan aivan alkeista! Twerk on liikekieli, jossa hyödynnetään erilaisia lantion liikkeitä joilla saamme pepun heilumaan! Kurssilla harjoittelemme monipuolisesti twerkin tekniikoita ja koostamme kurssin edetessä tekniikkapainotteisia, helppoja koreografioita. Et tarvitse mitään tanssitaustaa voidaksesi osallistua! Tämä kurssi painottuu enemmän tekniikkaharjoitteluun. Kurssin edetessä tarvitset mukaan polvisuojat.Opettajana toimii Sonja Pärnänen, joka on opettanut twerkiä Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Sonjalle on tärkeää, että kaikki saavat tulla juuri sellaisena kuin ovat. Kursseilla käymme läpi myös twerkin historiaa. Tervetuloa!

TWERK 2  /  12.8.-16.12.2021  /  torstai klo 19:00-19:55 Tämä kurssi on loistava niille, joilla on jo jonkin verran tanssi/twerk-taustaa! Twerk 2-kurssi painottuu enemmän koreografioihin. Emme kuitenkaan unohda tekniikkaharjoittelua! Jos olet twerkin vasta-alkaja, Twerk 1-kurssi on suositeltavaa käydä samanaikaisesti. Tarvitset kurssille polvisuojat. Opettajana toimii Sonja Pärnänen, joka on opettanut twerkiä Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Sonjalle on tärkeää, että kaikki saavat tulla juuri sellaisena kuin ovat. Kursseilla käymme läpi myös twerkin historiaa. Tervetuloa!

TWERK HEELS  /  21.9.-14.12.2021  /  tiistai klo 18:30-19:25 Afrikan heimotansseista kotoisin olevan tanssin peruspiirteisiin kuuluvat lantion erilaiset aksentit ja koonnot, sekä alavartalon ja pakaroitten hallinta.  Asennetta täynnä oleva tanssilaji kasvattaa itsevarmuuden lisäksi kokonaisvaltaisesti keski- ja alavartalon lihaksistoa. Tällä kurssilla harjoitellaan  twerkkausta korkokengät jalassa, sekä rakennetaan kurssin edetessä useita koreogafioita. Kurssille tarvitset pehmeät polvisuojat mukaan, sillä teemme liikkeitä lattiatasossa polvien päällä. Näiden lisäksi tarvitset rohkeutta, heittäytymistä ja tanssimiseen sopivat korkokengät. HUOM! Varmistathan ettei kengistä jää mustia jälkiä lattiaan! Sen lisäksi kengän kuuluu olla joko kokonaan/osittain umpinainen tai esimerkiksi nilkasta remmillä kiinnittyvä. 🍑 Kurssille osallistuakseen olisi hyvä olla twerkin perusteet hallinnassa 🍑 Janina vastaa ja auttaa mielellään mikäli tarvitsen apua kenkien valinnassa, tai pohdit esimerkiksi sopisiko tämä kurssi tasoltaan sinulle!

1 viikkotunti 159€

2 viikkotuntia 269€

3 viikkotuntia 379€

Heels- viikkotunti 119€ (ainoana tuntina)

(HUOM! kirjoita kassalla “Lisätiedot”- kohtaan mihin ryhmään osallistut.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , Product ID: 5385

Lisätiedot

Valitse tunnit

1 viikkotunti, 2 viikkotuntia, 3 viikkotuntia, Twerk heels