fbpx

TWERK w/ PLEASERS & TWERK w/ CHAIR

25,0045,00 Hinta sisältää alv.

🔥 JOULUKUU STARTATAAN KUUUUUUUMILLA WORKSHOPEILLA! 🔥

Janinan kanssa päästään tanssimaan Pleaser korkkareille sekä tuolin kanssa! Nyt kannattaa olla nopea, sillä tunneille otetaan rajallinen määrä hottiksia ja nämä paikat myytiin viimeksi loppuun aika haipakkaa!

 

 🔥 TWERK w/ PLEASERS (K18) / lauantai 4.12 klo 13:15-14:30 🔥

Nimensäkin mukaisesti, pakaroita ja korkeita korkoja!🔥 Tunnilla käytetään tankoa mukana koreografiassa, mutta varsinaisia liikkeitä emme tee tangolla.
Varaa siis mukaan korkeimmat Pleaser-korkosi ja pehmeät polvisuojat; teemme lattialla paljon liikkeitä! Aiempi kokemus koroista ja twerkkaamisesta katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön! HUOM! paikkoja myynnissä vain 10!
🔥 TWERK w/ CHAIR / lauantai 4.12 klo 14:45-16:00 🔥
Tunnin taso on avoin; workshopin alussa käydään twerkin tekniikkaa pikaisesti läpi, mutta suurin osa workshopista keskitytään koreografian rakentamiseen tuolin kanssa ja tanssimiseen. Mukaan tarvitset polvisuojat, ja lenkkarit voit jättää kotiin, tällä workshopilla tanssitaan sukkasiltaan 🍑 HUOM! paikkoja myynnissä vain rajoitetusti!

Twerkkaus on alun perin kotoisin Afrikan heimotansseista, josta se on levinnyt vahvasti hiphop kulttuuriin. Olennaista twerkissä ovat lantion erilaiset aksentit, sekä pakaralihasten hallinta.🍑
HINTA (pff jäsenet -10% kassalla koodilla JANINA)
1 workshop 25€
2 workshoppia 45€
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , Product ID: 5249

Lisätiedot

VALITSE WORKSHOP

TWERK w/ PLEASERS, TWERK w/ CHAIR, MOLEMMAT