fbpx

TWERKshop by Sikujua Mponda

23,0027,00 Hinta sisältää alv.

Upea Sikujua Mponda saapuu Pole Fit Factorylle Lauantaina 30.1 klo 16:00-17:30 😍

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , Product ID: 4343

Kuvaus

WORKSHOP ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua jonoon sähköpostilla info@polefitfactory.fi
Sikujua Mponda on nuori ja päämärätietoinen opettaja, joka haluaa tanssin antavan paljon oppilailleen. Hän uskoo, että paras tanssikokemus tulee, kun heittäytyy ja uskaltaa haastaa itseänsä mukavuusalueen ulkopuolella.
Sikujua on tanssinut lapsesta asti monipuolisesti eri tanssilajeja. Muun muassa Street, Afrobeat, reggeaton, vogue, dancehall ja balettia. Tansanialaisen taustansa ja vanhempien tanssiopettajan työn kautta tanssi on ollut aina Sikujualle elämäntapa. Viimeiset kolme vuotta hän on opettanut tanssia ja keskittynyt erityisesti twerkkiin ja afrobeatsiin.
Sikujua on ollut Tinze Twerkers- ryhmässä ja omassa tanssiryhmässään Nordic District Lights. Sikujua sijoittui hopeasijalle vuoden 2017 Twerk SM-kilpailussa ja on kilpaillut myös Twerk EM-kisoissa päästen kymmenen parhaan joukkoon. Kuitenkin tämä Twerk-uran alku ei ole ollut kaikkein paras vaihtoehto hänelle. Nyt Sikujua on ottanut uuden suunnan ja opettaa mistä twerk on alkuperäsin lähtöisin ja pyrkii omalla työllään korjaamaan suomen problemaattista twerk yhteisöä uudeksi yhteisöksi.
Sikujua tanssii ja opettaa rohkealla, alkuperäisellä ja ”sensuaalisella” tyylillä. Twerk tunneille kannattaa ottaa mukaan polvisuojat koska saatetaan tehdä jotain lattiatasolla. Vaatteet saa olla juuri sellaiset millä on helppo liikkua, ei liian jäykät. TERVETULOA!

Lisätiedot

Hinta

27 eur, 23 eur (pff jäsenet)