fbpx

TUNTIKUVAUKSET

Strong Body & Core

 

Strong Body and Core tunnin tarkoitus on kehittää tankoilijalle tärkeitä lihasryhmiä; keskivartalon hallintaa ja voimaa, lonkankoukistaja lihasten vahvistamista, selkälihasten sekä pakaralihasten aktivointia!
Tämä tunti vahvistaa keskivartaloa sekä pienennät loukkaantumisriskiä, kun osaat aktivoida oikeat lihakset, tämä myös helpottaa tekemistä tangolla! Ja olet vahvempi kokonaisuus!

Tunnin kesto 45min.

Liikkuvuus & venyttely

 

Venyttelytunti, jolla käydään läpi kaikki suuret lihasryhmät tehden erilaisia pitkäkestoisia sekä aktiivisia liikkuvuusharjoitteita ja venytyksiä. Tunti sopii erityisesti tangolla ja ilma-akrobatiassa tarvittavan liikkuvuuden lisäämiseen. Vaikeusastetta varioidaan asiakkaan kykyjen mukaisesti. Apuna voidaan käyttää joogasta ja pilateksesta tuttuja välineitä tunnin teemasta riippuen.

Tunnin kesto 55min.

Kehonhuolto 30min

 

Tunnilla käydään läpi erityisesti tangolla ja akrobatiassa tarvittavien lihasryhmien liikkuvuutta lisääviä liikesarjoja. Tunti sopii kaikille ja liikkeitä varioidaan asiakkaan taitotason mukaan. Voit osallistua mukaan vaikka et koskaan olisi harrastanut akrobatia -lajeja. 

Tunnin kesto 30min.

Ilmajooga

 

Ilmajooga on joogaa ja ilma-akrobatiaa ydistettynä lempeään kehonpainoharjoitteluun. Tunnilla tehdään voima ja liikkuvuusharjoitteita kankaita apuna käyttäen.

Tunnin kesto 55min.