fbpx

TUNTIKUVAUKSET

Ilma-akrobatia intensiivistartti

 

Suosittelemme tätä tuntia kaikille ilma-akrobatiaa ensi kertaa kokeileville. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta! Kahden tunnin intensiivikurssilla käymme läpi turvallisen harjoittelun tekniikkaa ja tutustumme ilma-akrobatiavälineiden käyttöön osana treeniä sekä opettelemme helppoja perusliikkeitä. Intensiivikursseja on lähes kuukausittain, kysy aikatauluja sähköpostitse info@polefitfactory.fi

Ilma-akrobatia
OPEN LEVEL

Tämä tunti on nimensä veroisesti avoimen tason tunti. Tunti sopii hyvin niin aloittelijoille kuin jo ilma-akrobatia taitureille. Tunnilla käymme läpi rengastrapetsin, hammockin ja kankaiden helppoja perusliikkeitä ja -asentoja varioidusti tason mukaan, sekä kohotamme kuntoa siinä samalla.

Tunnin kesto 55min.

Akrobatia #naurutakuu!!

Opi kuperkeikat, kärrynpyörät, käsilläseisonnat ja muut lattialla tehtävät akrobaattiset liikkeet turvallisesti! Tunnilla harjoittelemme lattia-akrobatian perusteita sekä parin kanssa että itsekseen. Syvennymme myös pari- ja ryhmäakrobatian saloihin! Hauska ja tehokas tunti kehittää voimaa, notkeutta sekä kehonhallintaa! Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Tunnin kesto 55min.

Akrosalin vapaavuorot

 

Vapaavuorolla saat harjoitella itsenäisesti akrosalissa ja ilma-akrobatia välineillä. Ennen vapaavuorolle osallistumista olisi hyvä käydä muutaman kerran ohjatuilla tunneilla. Vapaavuoroilla treenaaminen edellyttää vastuuvapaus- lomakkeen täyttämistä. Lomakkeen voit täyttää TÄSTÄ.

AKROBATIA

Opi kuperkeikat, kärrynpyörät, käsilläseisonnat ja muut lattialla tehtävät akrobaattiset liikkeet turvallisesti. Tunnilla harjoittelemme lattia-akrobatian perusteita sekä parin kanssa että itsekseen. Tutustumme myös ryhmäakrobatiaharjoitteisiin. Lisäksi teemme akrobatiaa tukevia liikkuvuusharjoitteita ja venytyksiä. Hauska ja tehokas tunti kehittää voimaa, liikkuvuutta sekä kehonhallintaa. Tunnilla ei tarvita aiempaa kokemusta. Tunnin kesto 55min.

AKROBATIA JA LIIKKUVUUS

Tunnilla harjoittelemme akrobatiaa tukevia liikkuvuusharjoitteita ja venytyksiä, lattia-akrobatian perusteita sekä parin kanssa että itsekseen. Tutustumme myös ryhmäakrobatiaharjoitteisiin. Hauska ja tehokas tunti kehittää voimaa, liikkuvuutta sekä kehonhallintaa. Tunnilla ei tarvita aiempaa kokemusta. Tunnin kesto 55min.

KÄSILLÄSEISONTA / OPEN LEVEL

Tunnilla tehdään erilaisia harjoitteita käsilläseisonnan sekä päälläseisonan oppimiseksi ja vahvistamiseksi. Aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta edistyneemmille oppilaille varioidaan haastavampia liikkeitä.Tunti sisältää lihaskunto- ja liikkuvuusosuuden. Hauska ja tehokas tunti kehittää voimaa, notkeutta sekä kehonhallintaa! Tunnilla avoin taso. Tunnin kesto 55min.