fbpx

TIETOSUOJASELOSTE

 

Pole Fit Factory Oy (2736827-8)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää
info@polefitfactory.fi
www.polefitfactory.fi

Henkilötietojen käsittely

Vieraillessasi tällä sivustolla, hyväksyt seuraavien tietojen keräämisen

  • Etunimi ja sukunimi
  • Katuosoite / postinumero / postitoimipaikka / maa
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sukupuoli
  • Syntymäaika
  • Yritysasiakkailta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi / y-tunnus / alv-tunnus

Käytämme evästeitä myös, jotta säilytät ostoskorin sisällön kun selaat sivustoa.

Kun ostat meiltä, pyydämme tietoja kuten

  • Nimi
  • Laskutusosoite
  • Toimitusosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Luottokortin tai maksamisen tiedot
  • Valinnaiset käyttäjätilin tiedot, kuten käyttäjätunnus ja salasana

Käytämme näitä tietoja tarkoituksiin kuten

  • Tunti- ja kurssivarauksiin
  • Laskutukseen
  • Verkkokauppa tilausten käsittelyyn sekä toimitukseen
  • Maksujen käsittelyyn
  • Käyttäjätilin luomiseen verkkokauppaamme
  • Noudattaaksemme kaikkia lain velvotteita
  • Markkinointiin, mikäli olet antanut erillisen suostumuksen

Pole Fit Factory sitoutuu noudattamaan Euroopan Unionin laatimaa Tietosuojauudistusta, joka astuu voimaan 25.5.2018.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Säilytämme tietojasi niin kauan, kuin tarvitsemme niitä niihin tarkoituksiin joita varten keräämme tiedot. Käytämme tietoja niin kauan kuin meidän on ne lain mukaan säilytettävä, esimerkiksi verotusta ja kirjanpitoa varten.

Tallennamme myös kaupan kommentit ja tuotearvioinnit, mikäli kirjoitat sellaisia.

henkilötietojen jakaminen

Lähtökohtaisesti emme jaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa. Luovutamme henkilötietoja ainoastaan logistiikka- ja maksupalveluyhteistyökumppaneille, verkkokauppa toiminnan mahdollistamiseksi.

Maksut 
 

Maksuvaihtoehtoina alustavasti tilisiirto. lasku sekä PayPal-maksut. Kun maksuja käsitellään, joitakin tietojasi siirretään PayPal-maksupalveluun. Näitä tietoja ovat mm. tiedot joita tarvitaan maksun toteuttamisessa tai -tukemisessa, esimerkiksi ostosten kokonaissumma ja laskutus tiedot.

Katso täältä lisää PayPal yksityisyydensuojasta.

tilaaminen ja toimituskulut

Saat tilauksestasi automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sekä valitsiessasi tuotteen postituksen, saat toimitusvahvistuksen kun paketti on lähtenyt meiltä. Toimituskulut määräytyvät mm. paketin koon mukaan. Toimitusaika riippuu tuotteesta ja on määritelty kunkin tuotteen tiedoissa.

palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kurssit ja workshopit maksutta, mutta kuitenkin viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin tai workshopin alkua. Tämän jälkeen peruutus ja maksun hyvitys ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Erillisellä tapauskohtaisesti sovittavalla sopimuksilla, voit siirtyä seuraavalle alkavalle kurssille. Otathan yhteyttä info@polefitfactory.fi

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä info@polefitfactory.fi

Tietosuojavaltuutettu

Maija Kaipanen