fbpx

Tuntikuvauksista löydät tarkemmat tiedot.

Tankotanssi

Tankotanssi on laji, jota voi harrastaa kuka vaan ikään tai sukupuoleen katsomatta. Lajissa yhdistyy liikunnallisuus, akrobatia, voimaharjoittelu ja tanssi. Ensimmäisillä tunneilla harjoitellaan helppoja liikkeitä ja vähitellen edetään vaikeammille tunneille oman edistymisen ja taitotason mukaan. Jos et ole varma mille tunnille sinun kuuluisi ilmoittautua, tutustu tarjoamiimme tunteihin alla olevasta linkistä.

Akrobatia

Akrobatiatunneilla tehdään permantoliikkeitä sekä tutustutaan ilma-akrobatian välineisiin. Lajissa yhdistyy liikkuvuus, motoriikka sekä voimaharjoittelu. Ensimmäisillä tunneilla harjoitellaan helppoja liikkeitä ja vähitellen edetään vaikeammille tunneille oman edistymisen ja taitotason mukaan. Jos et ole varma mille tunnille sinun kuuluisi ilmoittautua, tutustu tarjoamiimme tunteihin alla olevasta linkistä.

Voima ja
liikkuvuus

Voima ja liikkuvuus -tunneilla kehitetään kropan voimaa ja liikkuvuutta. Näillä tunneilla ei tarvitse osata temppuja. Tunneilla yhdistetään voimistelusta, joogasta ja akrobatiasta tuttuja liikkeitä. Tutustu tarjoamiimme tunteihin alla olevasta linkistä.

Tanssitunnit

Tanssitunteja tulossa lisää syksyllä, 

STAY TUNED!

 

Lapset ja
nuoret

Meillä pääsee treenaamaan 6-vuotiaasta ylöspäin. Lukujärjestyksessä on lapsille ja nuorille kuusi eri tuntia ikä- ja taitotason mukaan. Kauden päättää aina paljon odotettu kevät/joulunäytös. Studiolla saatavilla myös kilpailuvalmennusta.

Kurssit ja
workshopit

Seuraa studiolla tulossa olevia uusia kursseja, workshoppeja ja tapahtumia. Tutustu tapahtumiin facebook- sivuiltamme. Muista seurata meitä myös  Instagramissa, sieltä  löydät reaaliaikaista tietoa tarjouksista ja pääset kurkistamaan studion arkeen!

Yksityistunnit ja lasten synttärit

Järjestämme lasten synttäreitä ja  yksityistunteja, niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin!
Ota rohkeasti yhteyttä info@polefitfactory.fi jos haluat viettää tyhy-päivää, polttareita tai vaikka erilaisen illan kavereiden kanssa. Räätälöimme juuri sinun toiveidesi mukaisen tilaisuuden.