fbpx

Luethan alta varausjärjestelmän ehdot huolella ennen tunnin varaamista. Viikkotunneille pääset varaamaan paikkasi alla olevasta linkistä sekä kursseihin ja workshoppeihin pääset tutustumaan alta.

Pole ballerina- tunnilla tutustutaan baletin ihmeelliseen maailmaan tankoa apuna käyttäen. Erityisesti keskitytään keskivartalon hallintaan, nilkkojen ja polvien ojennuksiin sekä kauniisiin käsien asentoihin. Lisäksi harjoittelemme piruettitekniikkaa, erilaisia piruetteja ja liikkumisia. Aiempaa kokemusta baletista et tarvitse.
 
11.4.-2.5, tunnit su klo 16:00-16:55
Ohjaaja Kristiina Kauranen ❤
 
Kurssin hinta
59€ / 39€ pff jäsenet
 
Tunnille mukaan vesipullo, pyyhe tangon putsausta varten ja normaalit jumppavaatteet. Paljaat jalat tai sukat.
 
Varaa paikkasi VERKKOKAUPASTA
Tankotanssi on hauska ja koukuttava kehonpainoharjoittelun muoto, joka kehittää erityisesti hartioiden ja keskivartalon lihaksia.
Kahden tunnin intensiivistartilla käydään läpi turvallisen treenaamisen perusteita sekä lajin eri tyylejä yhdistäviä helppoja perusliikkeitä.
Tunnilla tutustutaan sekä tangolla tehtäviin tanssillisempiin pyörähdyksiin, että lihasvoimaa kehittäviin harjoitteisiin.
Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa liikunta- tai tanssitaustaa, tule sellaisena kuin olet!♥
 
Mukaan tarvitset lyhytlahkeiset sortsit, vesipullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten.
Tämän maistiaisen jälkeen on mahdollisuus jatkaa 4 viikon starttikurssille heti seuraavalla viikolla ♥
 
Ohjaaja Maija Hietala
Su 18.4 klo 12.00-14.00
Kurssin hinta 29€
Osta paikkasi VERKKOKAUPASTA!

Yhdistä ystävät ja treenit!
Tule mukaan ja tempaudu yhteisöllisen, koukuttavan, hauskan ja kuntoa kohottavan lajin pyörteisiin😍

Kurssilla pääset tutustumaan tankotanssin tekniikkaan ja temppuihin; perus pyörähdykset ja pidot sekä päälläseisonta. Kurssin viimeisellä tunnilla opettelemme helpon koreografian.

To-Do:

Paina alla olevasta linkistä ✅
Ilmoittaudu ja valitse maksutapa ✅
Olet nyt ilmoittautunut ✅

Ota mukaan:

Pikku pyyhe tangon putsaukseen👌
Juomapullo 💦
Sekä itsesi ♥️

Kurssi sisältää 8h opetusta
(19.4-12.5)
Maanantaisin klo 18:00-18:55
Keskiviikkoisin klo 20:00-20:55
Hinta 119,00eur

Ohjaajana Susanna ja Maija H.
Varaa paikkasi VERKKOKAUPASTA

 

Tuntien varaaminen

Varaukset tulee tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta. Sinulla voi olla maksimissaan 10kpl voimassa olevia varauksia/viikko. Voimassa olevien suositusten mukaan asiakapaikkoja on 10/ tunti. Tuntikapasiteettia kasvatetaan  heti kun suositukset niin sallii. Tutustu poikkeustoimiin ja hygieniohjeistukseen TÄÄLTÄ!

Tuntien peruutusehdot

Jotta mahdollisimman moni pääsisi treenaamaan muistathan perua varauksen esteen sattuessa viimeistään edeltävänä iltana (21h) ennen tuntia nettiajanvarausjärjestelmän kautta. Kiireellisissä tapauksissa (alle 12h tuntiin) lähetä (teksti-/WhatsApp-) viesti numeroon +358 44 970 7985 Perimme peruutuksista 10€ maksun laskulla. Peruuttamatta jätetyistä tunneista perimme 16€ kertamaksun laskulla. Laskua ei voi maksaa sarjakortilla. Maksuja ei peritä sairastapauksissa.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kurssit ja workshopit maksutta, mutta kuitenkin viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin tai workshopin alkua. Tämän jälkeen peruutus ja maksun hyvitys ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Erillisellä tapauskohtaisesti sovittavalla sopimuksilla, voit siirtyä seuraavalle alkavalle kurssille. Otathan yhteyttä info@polefitfactory.fi

Jonotuslistan käyttö

Jos tunti on täynnä, voit asettua jonotuslistalle. Paikka jonotuslistalta vapautuu päivittäin. Tieto paikan vahvistumisesta tulee aina sähköpostiisi, joten muista tarkistaa sähköpostisi tuntia edeltävänä iltana. Vapautunutta paikkaa ei tarvitse vahvistaa, vaan se on automaattisesti sinun. Mikäli jostain syystä tunnille vapautuu paikkoja alle 21h ennen tuntia, niin näistä kiireellisistä peruutuspaikoista ilmoitamme tekstiviestitse. Käytä jonotuslistaa vain, mikäli luet sähköpostiasi säännöllisesti.

Sijainti

Studiomme sijaitsee Hyvinkään keskustassa vanhan Rentton kenkätehtaan takana, parkkipaikan puoleisessa hallissa ihan hammaslääkärivastaanoton vieressä. Parkkipaikalla on ilmainen paikoitus parkkikiekolla. Hyvinkään rautatieasema sijaitsee 3minuutin kävelymatkan päässä.