fbpx

Varausjärjestelmän ehdot

Luethan ehdot huolella ennen tunnin varaamista. Kursseille ja workshopeille ilmoittautuminen sivun alaosassa.

 

Tuntien varaaminen

Varaukset tulee tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta. Sinulla voi olla maksimissaan 10kpl voimassa olevia varauksia/viikko.

Tuntien peruutusehdot

Jotta mahdollisimman moni pääsisi treenaamaan muistathan perua varauksen esteen sattuessa viimeistään edeltävänä iltana (21h) ennen tuntia nettiajanvarausjärjestelmän kautta. Kiireellisissä tapauksissa (alle 12h tuntiin) lähetä (teksti-/WhatsApp-) viesti numeroon +358 44 970 7985 Perimme peruutuksista 10€ maksun laskulla. Peruuttamatta jätetyistä tunneista perimme 16€ kertamaksun laskulla. Laskua ei voi maksaa sarjakortilla. Maksuja ei peritä sairastapauksissa.

Jonotuslistan käyttö

Jos tunti on täynnä, voit asettua jonotuslistalle. Paikka jonotuslistalta vapautuu päivittäin. Tieto paikan vahvistumisesta tulee aina sähköpostiisi, joten muista tarkistaa sähköpostisi tuntia edeltävänä iltana. Vapautunutta paikkaa ei tarvitse vahvistaa, vaan se on automaattisesti sinun. Mikäli jostain syystä tunnille vapautuu paikkoja alle 21h ennen tuntia, niin näistä kiireellisistä peruutuspaikoista ilmoitamme tekstiviestitse. Käytä jonotuslistaa vain, mikäli luet sähköpostiasi säännöllisesti.

Sijainti

Studiomme sijaitsee Hyvinkään keskustassa vanhan Rentton kenkätehtaan takana, parkkipaikan puoleisessa hallissa ihan hammaslääkärivastaanoton vieressä. Parkkipaikalla on ilmainen paikoitus parkkikiekolla. Hyvinkään rautatieasema sijaitsee 3minuutin kävelymatkan päässä.

VARAA KURSSIT JA WORKSHOPIT

Twerk TEKNIIKKA-workshop lauantaina 3.10. klo 15-17

Tekniikka-workshop sopii sekä vasta-alkajille että jo lajia harrastaneille! Tunnilla harjoitellaan twerkin erilaisia tekniikoita ja tehdään lopuksi yksinkertainen, tekniikkapainotteinen koreografia. Tällä tunnilla ei tarvitse polvisuojia.

Twerk KOREOGRAFIA-workshop sunnuntaina 4.10. klo 15-17

Koreografia-workshop sopii jo lajia harrastaneille sekä sellaisille, joilla on muuta tanssitaustaa. Tunti aloitetaan tekniikoiden läpi käymisellä, mutta tällä tunnilla tehdään hieman vaikeampi ja tanssillisempi koreografia. Tälle tunnille tarvitset polvisuojat!

Opettajana toimii Sonja Pärnänen, joka on opettanut 1,5 vuotta Hämeenlinnassa ja on saanut oppinsa Tampereelta. Opettamisen lisäksi Sonja tanssii Twerkalicious-tanssityhmässä. Sonja on kisannut useasti Pro Twerk-kilpailuissa ja kaksi viimeisintä kertaa ovat tuoneet paikan SM-kisoihin.

1 workshop 25€ / 22€ *

2 workshoppia 45€ / 41€ *

 *etu koskee PFF jäsenia sekä Opiston TWERKkaajia

ILMOITTAUDU

HUOM! Tunnit Fit24 ryhmäliikuntatilassa

Lasten ja nuorten ”mehujooga”, kehonhuoltohetki Lauantaina 3.10.2020 PFF:n tankosali ♥️
 
Lasten toiveesta orkkis ope Terhi Talvela tulee pitämään lapsille ja nuorille joogahenkisen kehonhuoltoiltapäivän Pole Fit Factorylle 3.10.2020 klo 15:30-17:00!
 
Harjoituksen aikana availlaan kiristyksiä, lisätään liikkuvuutta ja vaihdetaan kuulumisia iloisella fiiliksellä! Ja vaikka ei olisikaan ollut nimenomaan Terhin oppilas alun perin, on jokainen halukas junnuliikkuja tervetullut parantamaan liikkuvuuttaan ja viettämään hauskan ja antoisan kehonhuoltoiltapäivän!
 
Varusteeksi riittävästi juomista, lämpimät vaatteet ja villasukat, mahdollisesti viltti loppurentoutusta varten. Oma matto mukaan, jos semmoinen kotona nurkissa pyörii 🙂
 
Nähdään tankosalissa ja tehdään lokakuusta hippasen mukavempi!
Tunnin hinta 15€/hlö
 
 
 

Paljon toivottu Terhin skumppis on taas täällä♥

Herkkua ja hemmottelua kovaa treenaaville tai muuten vain jumissa oleville! Workshopin aikana avataan kehoa asanoilla ja puretaan kireyksiä manipuloimalla triggerpisteitä tennispallojen ja joogatiilen avulla. Lihaksistoa rentoutetaan myös skumpan avulla, ota siis oma lempimakusi ja juomalasisi mukaan. Jos et halua sihijuomaa nauttia niin tämän voi kyllä tehdä pelkän vedenkin voimalla. Tällä 2,5 tunnin megasessiolla saadaan lisättyä liikkuvuutta ja kehon rentoutta yhdellä käsittelyllä. Puoli tuntia lisätty – just for your pleasure! 😘

La 3.10 klo 17:30-20:00
2,5 h
Hinta 39 €/hlö (PFF jäsenet 34€)

ILMOITTAUDU

12:15-13:30 Work the Floor

Tunnilla harjoittelemme erilaisia ilman tankoa tehtäviä liikkeitä ja liikesarjoja. Tunnilla liikutaan lattiatasossa ja pystyssä.
Suosittelemme nappaamaan polvisuojat tai säärystimet matkaan!

13:45-15:00 Fascinating Flow

Tunnilla tehdään erilaisia yhdistelmiä tangon kanssa lähellä lattiaa pysyen. Tällä tunnilla ei käytetä korkokenkiä, mutta sukat, pitkät housut ja olkapäiden peittäminen on suositeltua. Yhdistelmiin sisältyy pyörähdyksiä ja ns. lattiamöyrintää. Tyylillisesti kuljetaan siis lähempänä tanssia, kuin akrobatiaa. Tavoitteena
on löytää liikkeiden yhdistämisen flow ja saada aikaan jatkuvaa sulavaa liikettä.

15:15-16:30 Choreo in the Style of Huld(r)a

Huldan koreografioita on vaikea kuvailla yhdellä sanalla ja hän pyrkiikin aina tekemään niistä tyylillisesti hieman erilaisia. Tunnilla tulee varmasti olemaan hauskaa, ja eikö se ole tärkein asia? Varmuudella koreografia tulee sisältämään jonkinlaisia piruetteja ja aktiivista musiikin hyödyntämistä.


Workshopin hinta 44€ / pff jäsenet 39€

ILMOITTAUDU

Tämä 90min rengasakrobatia Flow- tunti on jatkoa edeltävälle workshopille, mutta ensikertalaiset ovat myöds tervetulleita! Tunti aloitetaan lämmittelyllä, jonka jälkeen harjoitellaan tunneilta tuttuja temppusarjoja yhdistäen ne koreografiaksi. Työskentelemme saman musiikin tahdissa tehden alkeis- ja jatkotason koreografiaa.


Lisätietoa workshopista tiinalaine@gmail.com


Tunnin hinta 32€ / pff jäsenet 28€

ILMOITTAUDU

Toivottu ilma-akrobatian alkeiden intensiivistartti lokakuussa! 🤩
 
Oletko miettinyt miten renkaassa roikutaan tai kankaaseen kiivetään?
Tule tutustumaan ilma-akrobatian alkeiden alkeisiin. Lähdetään liikenteeseen aivan a:sta ja edetään leppoisaan ja turvalliseen tahtiin. Pääset tutustumaan muutamaan eri ilma-akrobatia välineeseen ja testailemaan mikä tuntuisi omimmalta. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista hajuakaan ennakkoon miten moisten laitteiden kanssa toimitaan.
 
Ota mukaan joustavat vaatteet, juomapullo ja avoin mieli.
Ohjaajana iki-ihana Maija Hietala♥️
kurssin hinta 29€
 
VIHDOIN! Kauan odotettu ja paljon kyselty Contemporary Pole workshop! 💃🏼💃🏼
 
Workshop on kestoltaan 90min ja sisältää nykytanssin perustekniikkaa, hyppyjä ja lattiatekniikkaa. Loppuun tehdään pieni koreografia.
Tämä workshop on sinulle, joka kaipaat opastusta tai ideoita tankojen väliseen liikkumiseen niin sanottuihin ”välipaloihin”. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita, mutta tangolla tulee olla hallussa 1 tekniikan liikkeet. Tunnilla ollaan paljain jaloin tai päkiätossuilla.
 
Ohjaaja Milla Kotkavalkama♥️
 
Hinta 19€ / pff jäsenet 16€
 
Pole Fit Factoryn ensimmäinen (mutta ei viimeinen!) leiri järjestetään syysloma viikolla vk42! 😍😍
 
Tällä leirillä 10-14 vuotiaat pääsevät treenaaman spessumpia juttuja niin tangolla, kuin ilmassakin 💪🏼
Kolmipäiväiseen leiriin kuuluu lämmin ruoka, kotiin viemisenä muistiinpanot ja suunntelmat sekä tietysti temppuilu Maija opejen kanssa!
 
🍁MAANANTAI🍁
Klo 10-11
Lattia-akro temppuja
Klo 11-11.30 RUOKA
Klo 11.30-12
Rengasakrobatia tekniikka
Klo 12-12.30
Tankotekniikka
Klo 12.30-13
Kehonhuolto
 
🍁TIISTAI🍁
Klo 10-11
Tankotanssi koreografia (DropInFlow)
Klo 11-11.30 RUOKA
Klo 11.30-13
Lajivaihto
 
🍁KESKIVIIKKO🍁
Klo 10-11
Lämmittelyn tärkeys ja suunnittelu
Klo 11-11.30 RUOKA
Klo 11.30-12
Pole Doubles
Klo 12-12.30
Hoop Doubles
Klo 12.30-13
Parivenyttely
Leiri ma-ke 12.10-14.10
klo 10-13
 
Hinta 79€
 
Paikkoja rajoitettu määrä (max 12hlö), paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksssä!
Muistattehan lukea ja allekirjoittaa vastuuvapauslomakkeen, mikäli ette ole sitä jo täyttänyt!
 
Tule mukaan ja tempaudu yhteisöllisen, koukuttavan, hauskan ja kuntoa kohottavan lajin pyörteisiin😍
 
Kurssilla pääset tutustumaan tankotanssin tekniikkaan ja temppuihin; perus pyörähdykset ja pidot sekä päälläseisonta. Kurssin viimeisellä tunnilla opettelemme helpon koreografian.
Mukaan tarvitset vain pikku pyyhkeen tangon putsaukseen, juomapullon sekä itsesi ♥
 
Kurssi sisältää 8h opetusta (19.10-11.11.2020)
Tunnit on maanantaisin klo 18.00-18.55 sekä keskiviikkoisin klo 19.15-20.10
Hinta 119eur
 
Ohjaajana Susanna ja Maija H.
Varaa paikkasi, tule ja ihastu!♥
@polefitfactory
#polefitfactory #pfffamily 
 
VIHDOIN! Katrin toivottu tanssiworkshop junnuille lokakuussa! 😍
 
Tällä workshopilla haetaan letkeyttä ja rentoutta omaan tanssiin tai koreografiaan. Lisäksi harjoitellaan eläytymistä monenkirjavan musiikiin tahtiin. Tunnilla jammataan niin klassisen, kuin hiphopin pyörteissä. Tuntiin sisältyy myös yhdessä tehtäviä pieniä harjoitteita, joissa harjoitellaan liikkeen jatkuvuutta minikoreoiden avulla.
 
Ei tarvitse olla tanssitaustaa, tämä tunti sopii kaikille! Mukaan tarvitset säärystimet, vesipullon, kengät (vapaaehtoiset) ja avointa reipasta mieltä!
 
Su 25.10 klo 12:00-13:15
Hinta 18e
 
 Katrin toivottu tanssiworkshop junnuille jälleen marraskuussa! 😍
 
Tällä workshopilla haetaan letkeyttä ja rentoutta omaan tanssiin tai koreografiaan. Lisäksi harjoitellaan eläytymistä monenkirjavan musiikiin tahtiin. Tunnilla jammataan niin klassisen, kuin hiphopin pyörteissä. Tuntiin sisältyy myös yhdessä tehtäviä pieniä harjoitteita, joissa harjoitellaan liikkeen jatkuvuutta minikoreoiden avulla.
 
Ei tarvitse olla tanssitaustaa, tämä tunti sopii kaikille! Mukaan tarvitset säärystimet, vesipullon, kengät (vapaaehtoiset) ja avointa reipasta mieltä!
 
Su 15.11 klo 12:00-13:15
Hinta 18e