fbpx

Varausjärjestelmän ehdot

Luethan ehdot huolella ennen tunnin varaamista. Kursseille ja workshopeille ilmoittautuminen sivun alaosassa.

 

Tuntien varaaminen

Varaukset tulee tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta. Sinulla voi olla maksimissaan 10kpl voimassa olevia varauksia/viikko.

Tuntien peruutusehdot

Jotta mahdollisimman moni pääsisi treenaamaan muistathan perua varauksen esteen sattuessa viimeistään edeltävänä iltana (21h) ennen tuntia nettiajanvarausjärjestelmän kautta. Kiireellisissä tapauksissa (alle 12h tuntiin) lähetä (teksti-/WhatsApp-) viesti numeroon +358 44 970 7985 Perimme peruutuksista 10€ maksun laskulla. Peruuttamatta jätetyistä tunneista perimme 16€ kertamaksun laskulla. Laskua ei voi maksaa sarjakortilla. Maksuja ei peritä sairastapauksissa.

Jonotuslistan käyttö

Jos tunti on täynnä, voit asettua jonotuslistalle. Paikka jonotuslistalta vapautuu päivittäin. Tieto paikan vahvistumisesta tulee aina sähköpostiisi, joten muista tarkistaa sähköpostisi tuntia edeltävänä iltana. Vapautunutta paikkaa ei tarvitse vahvistaa, vaan se on automaattisesti sinun. Mikäli jostain syystä tunnille vapautuu paikkoja alle 21h ennen tuntia, niin näistä kiireellisistä peruutuspaikoista ilmoitamme tekstiviestitse. Käytä jonotuslistaa vain, mikäli luet sähköpostiasi säännöllisesti.

Sijainti

Studiomme sijaitsee Hyvinkään keskustassa vanhan Rentton kenkätehtaan takana, parkkipaikan puoleisessa hallissa ihan hammaslääkärivastaanoton vieressä. Parkkipaikalla on ilmainen paikoitus parkkikiekolla. Hyvinkään rautatieasema sijaitsee 3minuutin kävelymatkan päässä.

VARAA KURSSIT JA WORKSHOPIT

Pole Fit Factory ja Fit24 yhteistyössä järjestävät Halloween Showdance workshopin, jota tulee vetämään UpeistaUpein Petra Mäentausta! 🤩
 
Tunnilla Heittäydytään showtanssimaailmaan halloween teemalla ja päästetään luurangot ja zombiet irti! ☠️👻🧟‍♀️ Tunti sisältää lämmittelyn sekä koreografian.
 
Tunnilla avoin taso, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan!
Teemaan sopiva pukeutuminen sallittua – ja toivottavaa! Voit tanssia lenkkareissa tai sukkasillaan.
 
La 24.10 klo 18:00-19:30
Fit24 ryhmäliikuntasali
Hinta 26€ / 24€ (Fit24 asiakkaat & PFF jäsenet)
 
HUOM! Tunnille otetaan vain rajallinen määrä osallistujia, joten varaa paikkasi nopeasti!
VIHDOIN! Katrin toivottu tanssiworkshop junnuille lokakuussa! 😍
 
Tällä workshopilla haetaan letkeyttä ja rentoutta omaan tanssiin tai koreografiaan. Lisäksi harjoitellaan eläytymistä monenkirjavan musiikiin tahtiin. Tunnilla jammataan niin klassisen, kuin hiphopin pyörteissä. Tuntiin sisältyy myös yhdessä tehtäviä pieniä harjoitteita, joissa harjoitellaan liikkeen jatkuvuutta minikoreoiden avulla.
 
Ei tarvitse olla tanssitaustaa, tämä tunti sopii kaikille! Mukaan tarvitset säärystimet, vesipullon, kengät (vapaaehtoiset) ja avointa reipasta mieltä!
 
Su 25.10 klo 12:00-13:15
Hinta 18e
 

HALLOWEEN-TWERKSHOP
Avoimen tason twerk-workshop lauantaina 31.10. klo 13-15!

Tällä workshopilla on avoin taso, eli myös aloittelijat ovat tervetulleita! Harjoittelemme twerkin erilaisia tekniikoita ja lopuksi teemme koreografian.

Halloween-teemainen pukeutuminen on suositeltua! 👻

Tälle workshopille tarvitset polvisuojat.

Opettajana toimii Sonja Pärnänen. Tunti on Fit24 ryhmäliikuntasalissa.

ILMOITTAUDU

Toivottu Lasten ja nuorten ”mehujooga”, kehonhuoltohetki Lauantaina 14.11.2020 PFF:n akrosali ♥️
 
Lasten toiveesta orkkis ope Terhi Talvela tulee pitämään lapsille ja nuorille joogahenkisen kehonhuoltoiltapäivän Pole Fit Factorylle 14.11.2020 klo 15:30-17:00!
 
Harjoituksen aikana availlaan kiristyksiä, lisätään liikkuvuutta ja vaihdetaan kuulumisia iloisella fiiliksellä! Ja vaikka ei olisikaan ollut nimenomaan Terhin oppilas alun perin, on jokainen halukas junnuliikkuja tervetullut parantamaan liikkuvuuttaan ja viettämään hauskan ja antoisan kehonhuoltoiltapäivän!
 
Varusteeksi riittävästi juomista, lämpimät vaatteet ja villasukat, mahdollisesti viltti loppurentoutusta varten. Oma matto mukaan, jos semmoinen kotona nurkissa pyörii 🙂
 
Nähdään akrosalissa ja tehdään lokakuusta hippasen mukavempi!
Tunnin hinta 15€/hlö
 
 
 

Paljon toivottu Terhin skumppis on taas täällä♥

Herkkua ja hemmottelua kovaa treenaaville tai muuten vain jumissa oleville! Workshopin aikana avataan kehoa asanoilla ja puretaan kireyksiä manipuloimalla triggerpisteitä tennispallojen ja joogatiilen avulla. Lihaksistoa rentoutetaan myös skumpan avulla, ota siis oma lempimakusi ja juomalasisi mukaan. Jos et halua sihijuomaa nauttia niin tämän voi kyllä tehdä pelkän vedenkin voimalla. Tällä 2,5 tunnin megasessiolla saadaan lisättyä liikkuvuutta ja kehon rentoutta yhdellä käsittelyllä. Puoli tuntia lisätty – just for your pleasure! 😘

La 14.11 klo 17:30-20:00
2,5 h
Hinta 39 €/hlö (PFF jäsenet 34€)

ILMOITTAUDU

 Katrin toivottu tanssiworkshop junnuille jälleen marraskuussa! 😍
 
Tällä workshopilla haetaan letkeyttä ja rentoutta omaan tanssiin tai koreografiaan. Lisäksi harjoitellaan eläytymistä monenkirjavan musiikiin tahtiin. Tunnilla jammataan niin klassisen, kuin hiphopin pyörteissä. Tuntiin sisältyy myös yhdessä tehtäviä pieniä harjoitteita, joissa harjoitellaan liikkeen jatkuvuutta minikoreoiden avulla.
 
Ei tarvitse olla tanssitaustaa, tämä tunti sopii kaikille! Mukaan tarvitset säärystimet, vesipullon, kengät (vapaaehtoiset) ja avointa reipasta mieltä!
 
Su 15.11 klo 12:00-13:15
Hinta 18e
 

Upea Sikujua saapuu Pole Fit Factorylle! 😍

Sikujua Mponda on nuori ja päämärätietoinen opettaja, joka haluaa tanssin antavan paljon
oppilailleen. Hän uskoo, että paras tanssikokemus tulee, kun heittäytyy ja uskaltaa haastaa
itseänsä mukavuusalueen ulkopuolella.
Sikujua on tanssinut lapsesta asti monipuolisesti eri tanssilajeja. Muun muassa Street,
Afrobeat, reggeaton, vogue, dancehall ja balettia. Tansanialaisen taustansa ja vanhempien
tanssiopettajan työn kautta tanssi on ollut aina Sikujualle elämäntapa. Viimeiset kolme
vuotta hän on opettanut tanssia ja keskittynyt erityisesti twerkkiin ja afrobeatsiin.

Sikujua on ollut Tinze Twerkers- ryhmässä ja omassa tanssiryhmässään Nordic District Lights. Sikujua sijoittui hopeasijalle vuoden 2017 Twerk SM-kilpailussa ja on kilpaillut myös Twerk EM-kisoissa päästen kymmenen parhaan joukkoon.
Kuitenkin tämä Twerk-uran alku ei ole ollut kaikkein paras vaihtoehto hänelle. Nyt Sikujua
on ottanut uuden suunnan ja opettaa mistä twerk on alkuperäsin lähtöisin ja pyrkii omalla työllään korjaamaan suomen problemaattista twerk yhteisöä uudeksi yhteisöksi.

Sikujua tanssii ja opettaa rohkealla, alkuperäisellä ja ”sensuaalisella” tyylillä.
Twerk tunneille kannattaa ottaa mukaan polvisuojat koska saatetaan tehdä jotain
lattiatasolla. Vaatteet saa olla juuri sellaiset millä on helppo liikkua, ei liian jäykät. TERVETULOA!

SU 15.11 klo 14:00-15:30
Fit24 ryhmäliikuntasali
Hinta 26€ / 22€ (PFF jäsenet)

ILMOITTAUDU

HUOM! Tunnille otetaan vain rajallinen määrä osallistujia, joten varaa paikkasi nopeasti!