TUNTIKUVAUKSET

Ilma-akrobatia intensiivistartti

 

Suosittelemme tätä tuntia kaikille ilma-akrobatiaa ensi kertaa kokeileville. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta! Kahden tunnin intensiivikurssilla käymme läpi turvallisen harjoittelun tekniikkaa ja tutustumme ilma-akrobatiavälineiden käyttöön osana treeniä sekä opettelemme helppoja perusliikkeitä. Intensiivikursseja on lähes kuukausittain, kysy aikatauluja sähköpostitse info@polefitfactory.fi

Ilma-akrobatia OPEN LEVEL

 

Tämä tunti on nimensä veroisesti avoimen tason tunti. Tunti sopii hyvin niin aloittelijoille kuin jo ilma-akrobatia taitureille. Tunnilla käymme läpi rengastrapetsin, hammockin ja kankaiden helppoja perusliikkeitä ja -asentoja varioidusti tason mukaan, sekä kohotamme kuntoa siinä samalla.

Acrobatics #naurutakuu!

 

Opi kuperkeikat, kärrynpyörät, käsilläseisonnat ja muut lattialla tehtävät akrobaattiset liikkeet turvallisesti! Tunnilla harjoittelemme lattia-akrobatian perusteita sekä parin kanssa että itsekseen. Syvennymme myös pari- ja ryhmäakrobatian saloihin! Hauska ja tehokas tunti kehittää voimaa, notkeutta sekä kehonhallintaa! Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Akrosalin vapaavuorot

 

Vapaavuorolla saat harjoitella itsenäisesti akrosalissa ja ilma-akrobatia välineillä. Ennen vapaavuorolle osallistumista olisi hyvä käydä muutaman kerran ohjatuilla tunneilla. Vapaavuoroilla treenaaminen edellyttää vastuuvapaus- lomakkeen täyttämistä. Lomakkeen voit täyttää studiolla.