fbpx

Pole Fit Factory

LAPSET JA NUORET

6-7v - TANKO/ILMA

Minien 6-7v. ryhmässä tutustutaan leikin kautta permanto, ilma- ja tankoakrobatia välineiden saloihin. Kiipeily ja kieppuminen on lapselle luonnollinen tapa liikkua, ja meillä saakin harjoittaa motorisia taitoja ja kieppua sydämen kyllyydestä!
6.8.-10.12 (ei tuntia vk 42 syyslomalla 22.10 eikä Halloween 5.11)
Lauantai klo 10:10-10:55. Tunnin kesto 45min.
Ohjaaja Emma Karttunen & Saara Piekkala (apuohjaaja)

8-9V - TANKO/ILMA

Minien 8-9v. ryhmässä tutustutaan välineisiin  ja opetellaan helppoja temppuja maassa, ilma-akrobatia välineillä sekä tangolla taitotason mukaisesti. Harjoittelemme motorisia taitoja,  haastamme omaa mielikuvitusta ja tietysti temppuillaan kavereiden kanssa!
6.8.-10.12 (ei tuntia vk 42 syyslomalla 22.10 eikä Halloween 5.11)
Lauantai klo 11.00-11:55. Tunnin kesto 55min.
Ohjaaja Emma Karttunen & Saara Piekkala (apuohjaaja)

10-14V - TANKOTANSSI ALKEET / LAUANTAI

Tankotanssi ryhmässä perehdytään ainoastaan tankotanssiin ja alkeistason tankotekniikkaan. Tunneilla päästään myös harjoittelemaan lyhyitä koreografioita.
6.8.-10.12 (ei tuntia vk 42 syyslomalla 22.10 eikä Halloween 5.11)
Lauantai klo 12:00-12:55. Tunnin kesto 55min.
Ohjaaja Emma Karttunen

10-14V - TANKOTANSSI ALKEET / MAANANTAI

Tankotanssi ryhmässä perehdytään ainoastaan tankotanssiin ja alkeistason tankotekniikkaan. Tunneilla päästään myös harjoittelemaan lyhyitä koreografioita.
8.8.-5.12 (ei tuntia vk 42 syyslomalla 17.10)
Maanantai klo 17:00-17:55. Tunnin kesto 55min.
Ohjaaja Susanna Schildt

10-14V - TANKOTANSSI JATKO

Jatkoryhmässä treenataan hieman haastavampia temppuja ja comboja sekä harjoitellaan lyhyitä koreografioita.
12.8.-9.12 (ei tuntia vk 42 syyslomalla 21.10)
Perjantai klo 16:30-17:25. Tunnin kesto 55min.
Ohjaaja Kristiina Kauranen & Maija Kaipanen

10-14V - ILMA-AKROBATIA

Junnujen ilma-akrobatia tunneilla harjoitellaan perustekniikkaa ja temppuja rengastrapetsilla, hammockilla ja kankailla.
10.8.-7.12 (ei tuntia vk 42 syyslomalla 19.10)
Keskiviikko klo 16:00-16:55. Tunnin kesto 55min.
Ohjaaja Maija Kaipanen

KILPAILUVALMENNUS

Mikäli olet kiinnostunut kilpailemaan tai esiintymään, voit kysellä valmennuksesta omalta tuntiohjaajaltasi.

1 viikkotunti

17 krt + joulunäytös
239
  •  

2 viikkotuntia

17 krt + joulunäytös
389
  •  

3 viikkotuntia

17 krt + joulunäytös
449
  •  
We have placed cookies on your computer to help make this website better. Read the cookies policy
yes, I accept the cookies