fbpx

TUNTIKUVAUKSET

6-7v
LAUANTAI RYHMÄ

Minien 6-7v ryhmässä tutustutaan leikin kautta permanto, ilma- ja tankoakrobatia välineiden saloihin. Kiipeily ja kieppuminen on lapselle luonnollinen tapa liikkua, ja meillä saakin harjoittaa motorisia taitoja ja kieppua sydämen kyllyydestä!

Tunnin kesto 45min.

8-9v
LAUANTAI RYHMÄ

Minien 8-9v ryhmässä tutustutaan välineisiin  ja opetellaan helppoja temppuja maassa, ilma-akrobatia välineillä sekä tangolla taitotason mukaisesti. Harjoittelemme motorisia taitoja,  haastamme omaa mielikuvitusta ja tietysti temppuillaan kavereiden kanssa!

Tunnin kesto 55min.

10-14v
LAUANTAI RYHMÄ

Junnujen 10-14v ryhmässä treenataan helppoja temppuja ja pieniä sarjoja niin maassa, ilma-akrobatiavälineillä kuin tangolla.

Tunnin kesto 55min.

10-14v tankotanssi alkeet

 

Tankotanssi ryhmässä perehdytään ainoastaan tankotanssiin ja alkeistason tankotekniikkaan. Tunneilla päästään myös harjoittelemaan lyhyitä koreografioita.

Tunnin kesto 55min.

10-14v tankotanssi jatkotaso

 

Jatkoryhmässä treenataan hieman haastavampia temppuja ja comboja sekä harjoitellaan lyhyitä koreografioita.

Tunnin kesto 55min.

10-14v ilma-akrobatia

Junnujen ilma-akrobatia tunneilla harjoitellaan perustekniikkaa ja temppuja rengastrapetsilla, hammockilla ja kankailla.

Tunnin kesto 55min.

Kilpailuvalmennus

 

Kilpailuvalmennus pyritään aina rakentamaan yksilökohtaisesti valmennettavan tarpeiden, tason ja tavoitteiden mukaan.  Mikäli olette kiinnostuneita valmennuksesta, kysy lisätietoja lapset@polefitfactory.fi

HUOM!

Syyskauden ryhmien paikat tulevat verkkokauppaan myyntiin 22.11.

lapset@polefitfactory.fi