TUNTIKUVAUKSET

Tankotanssin starttikurssi

 

Kurssi on tarkoitettu ensikertalaisille ja vasta-alkajille. Tällä kurssilla perehdymme tanko-otteisiin ja turvalliseen tankotekniikkaan. Peruspyörähdyksien lisäksi opetellaan seisomaan ja istumaan tangolla. Kysy lisää info@polefitfactory.fi. 

Tankotanssi alkeistaso

 

Aloittelijoille soveltuvalla tunnilla jatkamme tankotanssin perusliikkeiden ja pyörähdysten harjoittelua. Tunnilla perehdymme myös moniin uusiin liikkeisiin. Tutustumme keskeisiin inversioliikkeisiin, helppoihin pitoihin sekä keräämme voimaa ja notkeutta seuraaville tasoille.

Tankotanssi keskitaso

 

Tälle tunnille voit siirtyä, kun hallitset alkeistason liikkeitä. Tunnilla harjoittelemme tankotekniikkaa, liikkeiden yhdistämistä sekä kehitämme vartalon liikkuvuutta. Tunti sisältää paljon liikkeitä ylösalaisin sekä yhdistettyjä liikkeitä ja vaativampia pyörähdyssarjoja. 

Tankotanssi edistyneet

 

Haastavampi tankotunti, joka vaatii hyvää kehonhallintaa ja tekniikkaa.Tunnin valikoimaan kuuluvat pidemmät liikesarjat ja taitojen sekä voiman kehittäminen aiemmin opitun pohjalta. Tunnilla opettelemme haasteellisempia liikeyhdistelmiä sekä notkeutta vaativia liikkeitä. 

Tankotanssi avointaso

 

Avoimen tason tunnilla on kaikille treenattavaa oman tason mukaan; olet sitten juuri aloittanut tankotanssin, vakaasti keskitasolla tai jo kauemmin harrastanut, tervetuloa!

Drop in
Flow

 

Tunnilla teemme tanko- ja lattiakoreografiaa yhdistäen helppoja pyörähdyksiä ja liikkeitä. Liikkeitä käydään läpi tunnin aluksi, jonka jälkeen ne yhdistetään koreografiaksi. Tunnilla ei keskitytä tankotekniikan opettamiseen, joten sinulla tulee olla peruspyörähdykset ja perustekniikat hallussa. Tunti soveltuu alkeistasosta edistyneisiin. Mukaan kannattaa varata polvisuojat tai säärystimet!

Exotic
Pole

 

Exotic Pole tunnilla kohotamme itsevarmuutta, sekä opettelemme olemaan kauniita ja rohkeita. Tunnilla opitaan exotic polesta tuttua floorworkkia ja helppoja liikkeitä tankoa apuna käyttäen.
Tunnille voit pukeutua kuten haluat mutta suosittelemme ottamaan mukaan kuumimmat korkkarit sekä polvisuojat taikka säärystimet. Jos sinulta ei löydy korkkareita tanssi onnistuu myös sukat jalassa.

Tankosalin vapaavuorot

 

Vapaavuorolla saat harjoitella itsenäisesti tangolla. Ennen vapaavuorolle osallistumista olisi hyvä käydä muutaman kerran ohjatuilla tunneilla. Vapaavuoroilla treenaaminen edellyttää vastuuvapaus- lomakkeen täyttämistä. Lomakkeen voit täyttää studiolla.