TANKOTANSSI

Polefitness eli tankotanssi on laji, jota voi harrastaa kuka vaan ikään tai sukupuoleen katsomatta. Lajissa yhdistyy liikunnallisuus, akrobatia ja voimaharjoittelu. Ensimmäisillä tunneilla harjoitellaan helppoja liikkeitä ja vähitellen edetään vaikeammille tunneille oman edistymisen ja taitotason mukaan. Jos et ole varma mille tunnille sinun kuuluisi ilmoittautua, tutustu tarjoamiimme tunteihin alla olevasta linkistä.

AKROBATIA

Akrobatiatunneilla tehdään permantoakrobatialiikkeitä sekä tutustutaan ilma-akrobatia välineisiin. Lajissa yhdistyy liikkuvuus, motoriikka sekä voimaharjoittelu. Ensimmäisillä tunneilla harjoitellaan helppoja liikkeitä ja vähitellen edetään vaikeammille tunneille oman editymisen ja taitotason mukaan. Jos et ole varma mille tunnille sinun kuuluisi ilmoittautua, tutustu tarjoamiimme tunteihin alla olevasta linkistä.

ILMAJOOGA, VOIMA JA LIIKKUVUUS

Voima ja liikkuvuus -tunneilla harjoitellaan kehitetään kropan voimaa ja liikkuvuutta. Näillä tunneilla ei tarvitse osata temppuja. Tunneilla yhdistetään voimistelusta, joogasta ja akrobatiasta tuttuja liikkeitä. Tutustu tarjoamiimme tunteihin alla olevasta linkistä.

WORKSHOPIT

Studiolla tulossa uusia workshoppeja ja tapahtumia. Tutustu tapahtumiimme facebook sivuiltamme

FACEBOOK EVENTS

YKSITYISTUNNIT

Järjestämme yksityistunteja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin!
Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat viettää tyhy-päivää, polttareita tai vaikka erilaisen illan kavereiden kanssa. Räätälöimme juuri sinun toiveidesi mukaisen tilaisuuden.

STARTTIKURSSIT

Järjestämme starttikursseja sekä intensiivistartteja lähes joka kuukausi. Intensiivistartit on vain yhtenä päivänä sisältäen yhtäjaksoisesti 2h treeniä. Kurssit kestävät n. 4viikkoa sisältäen 8h treeniä. Treeneissä tutustutaan lajin perusliikkeisiin sekä harjoitellaan invertoimista (pää alaspäin liikkeitä). Starttikursseja alkaa lähes joka kuukausi kysy lisää aikatauluista info@polefitfactory.fi