Hoops & Silks Start

Suosittelemme tätä tuntia kaikille ilma-akrobatiaa ensi kertaa kokeileville. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta! Tunnilla käymme läpi turvallisen harjoittelun tekniikkaa ja tutustumme ilma-akrobatiavälineiden käyttöön osana treeniä sekä opettelemme helppoja perusliikkeitä.

Hoop & Silks 1

Tunti sopii hyvin aloittelijoille. Tunnilla käymme läpi rengastrapetsin sekä kankaiden helppoja perusliikkeitä ja -asentoja sekä kohotamme kuntoa.

Hoop & Silks 2

Hoop & Silks 2 -tunnille voit tulla, kun sinulla on jo kokemusta rengastrapetsista ja kankaista. Opettelemme vaativampia liikkeitä, yhdistämme tuttuja liikkeitä sarjaksi sekä harjoittelemme enemmän notkeutta ja voimaa vaativia temppuja.

Acrobatics

Opi kuperkeikat, kärrynpyörät, käsilläseisonnat ja muut lattialla tehtävät akrobaattiset liikkeet turvallisesti! Tunnilla harjoittelemme lattia-akrobatian perusteita sekä parin kanssa että itsekseen. Aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta edistyneemmille oppilaille varioidaan haastavampia liikkeitä.Tunti sisältää lihaskunto- ja venyttelyosuuden. Hauska ja tehokas tunti kehittää voimaa, notkeutta sekä kehonhallintaa!

AcroOpen

AcroOpen-aamutunneille ovat tervetulleita kaikentasoiset akroilijat. Harjoitellaan yhdessä asiakkaiden toivomia tekniikkapulmia sekä permannolla että ilmassa. Tunnin alussa on kaikille yhteiset alkulämmittelyt, lihaskunto-osuus sekä venyttelyt.

OpenFactory

OpenFactory vapaalla treeniajalla saat harjoitella itsenäisesti tangolla ja ilma-akrobatia välineillä. Ennen OpenFactoryyn osallistumista olisi hyvä käydä muutaman kerran ohjatuilla tunneilla.