Tankotanssi Start

Tunti on tarkoitettu ensikertalaisille ja vasta-alkajille. Tällä tunnilla perehdymme tanko-otteisiin ja turvalliseen tankotekniikkaan. Peruspyörähdyksien lisäksi opit seisomaan ja istumaan tangolla. Pääset myös kokeilemaan ohjaajan avustuksella ensimmäisiä inversioliikkeitä, eli olemaan tangolla pää alaspäin. Aloittamiseen et tarvitse aikaisempaa liikuntataustaa!

Tankotanssi alkeet

Aloittelijoille soveltuvalla tunnilla jatkamme tankotanssin perusliikkeiden ja pyörähdysten harjoittelua. Tunnilla perehdymme myös moniin uusiin liikkeisiin. Tutustumme keskeisiin inversioliikkeisiin, helppoihin pitoihin sekä keräämme voimaa ja notkeutta seuraaville tasoille.

Tankotanssi keskitaso

Tälle tunnille voit siirtyä, kun hallitset Fitpole 1 tason liikkeet. Tunnilla harjoittelemme tankotekniikkaa, liikkeiden yhdistämistä sekä kehitämme vartalon liikkuvuutta. Tunti sisältää paljon liikkeitä ylösalaisin sekä yhdistettyjä liikkeitä ja vaativampia pyörähdyssarjoja.

Tankotanssi edistyneet

Haastavampi tankotunti, joka vaatii hyvää kehonhallintaa ja tekniikkaa.
Tunnin valikoimaan kuuluvat pidemmät liikesarjat ja taitojen sekä voiman kehittäminen aiemmin opitun pohjalta. Tunnilla opettelemme haasteellisempia liikeyhdistelmiä sekä notkeutta vaativia liikkeitä.

FlowPole ja CreativeFlow

Tunnilla teemme tankokoreografiaa yhdistäen helppoja pyörähdyksiä ja liikkeitä. Liikkeet käydään läpi yksitellen, jonka jälkeen ne yhdistetään lyhyeksi koreografiaksi. Tunnilla ei keskitytä tankotekniikan opettamiseen, joten sinulla tulee olla peruspyörähdykset ja perustekniikat hallussa. Mukaan voit tulla koska tahansa tasosta 1 eteenpäin. CreativeFlow tunneilla oppilaat pääsevät suunnittelemaan koreografiaa yhdessä opettajan kanssa.

PoleSpin

Tunnilla harjoitellaan pitoja ja liikesarjoja pyörivällä tangolla. Tunti soveltuu tasoille 1-3, koska liikkeitä voidaan helpottaa tai vaikeuttaa osallistujien tason mukaan. PoleSpin tunnilla opettelemme hallitsemaan spinnitankoa, totuttelemme vauhtiin ja teemme lyhyitä liikesarjoja.

PoleFlexibility

Erityisesti tankotanssin notkeusliikkeisiin keskittyvä tekniikkatunti. Tunnin aikana teemme runsaasti notkeutta edistäviä harjoituksia sekä tangolla että lattialla. Tunti sopii loistavasti ennen tanko- tai akrobatiatreeniä! Apuna voidaan käyttää joogasta ja pilateksesta tuttuja välineitä tunnin teemasta riippuen.

TankotanssiOpen

FitpoleOpen aamutunnille ovat tervetulleita kaiken tasoiset tankoilijat. Tehdään yhdessä alkulämmittelyt, lihaskunto-osuus sekä venyttelyt. Tekniikka- ja temppuosiossa teemme variaatioita jokaisen oman tason mukaan asiakkaiden toiveita kuunnellen.

OpenFactory

OpenFactory vapaalla treeniajalla saat harjoitella itsenäisesti tangolla ja ilma-akrobatia välineillä. Ennen OpenFactoryyn osallistumista olisi hyvä käydä muutaman kerran ohjatuilla tunneilla.